Geen categorie

Dit is Brycks

Door: Michel van 't Klaphek

Gepubliceerd op:

Welkom bij Brycks, dé wekelijkse nieuwsbrief over het wel en wee in de wereld van de stenenschuiverij. We gaan het hebben over ontwikkelingen, projecten, pandjesbazen, pandjesboeven, woningen en meer van zulks.

Mijn naam is Michel van ’t Klaphek. Ben je klaar met lachen om mijn naam? Top, gaan we verder. Ik ben per ongeluk techjournalist geworden, maar mijn hart ligt bij de vastgoedsector. Daarom volg ik de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Wil je meer weten? Check dan mijn persoonlijke website.

Brycks ploft iedere week in je mailbox. Je wordt op een onderhoudende manier bijgepraat over alles dat zich afspeelt in de vastgoedsector, maar dan op een niet-saaie manier. Ik heb er zin an, hopelijk jij ook! Aanmelden voor de nieuwsbrief doe je met de knop hieronder.

Abonnement ontvangen!

Controleer je e-mail om je abonnement op de nieuwsbrief te bevestigen.

Fanatieke sporter die per ongeluk techjournalist werd, maar van huis uit geograaf is. Ik ben masterstudent Economic Geography aan de Rijksuniversiteit Groningen, schrijf over technologie (en andere nerderige zaken) voor titels als Android Planet, iPhoned en NU.nl. Via Brycks houd ik jullie op de hoogte van de wereld van vastgoed en ruimtelijke ordening.

Plaats een reactie